Advanced tube technology

Over Advanced Tube TechnologyAdvanced Tube Technology, kortweg ATT, is als toeleverancier in de metaalsector dé specialist in lasergesneden buizen en profielen, in inox, staal en aluminium. Hiertoe heeft ATT 2 verschillende buislasersnijmachines die in 3 ploegen bediend worden. ATT heeft meer dan 20 jaar ervaring in deze moderne technologie.

Naast het buislasersnijden als kerntaak, verzorgt ATT ook extra activiteiten. ATT beschikt over een vlakbedlaser, om platen in inox, staal en aluminium te laseren. ATT heeft ook een constructie-afdeling waarin, naast een aantal extra bewerkingen, afgewerkte producten uit buis en plaat gelast worden.

ATT werd opgericht in het jaar 2000 in Maldegem. Sinds de zomer van 2013 is ATT gevestigd in Beveren-Roeselare, in het hart van West-Vlaanderen en in het centrum van de West-Vlaamse metaal-toeleveringsactiviteiten. De verhuis paste in een strategisch toekomstgericht plan, met het oog op een duurzame en voortdurende groei van het bedrijf.

ATT heeft een jong en dynamisch team, waarin klantgerichtheid en flexibiliteit centraal staan.

ATT beschikt over een modern machinepark, en denkt graag met u mee al van in de ontwerpfase.

Wij maken gebruik van cookies

De website van ATT-Tube maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ok Meer info